MENÜ

Machester United Football Club
MU új magyar honlap

Indul a gólgyártás!
 
http://kepkezelo.com/images/slbi08z8stjmvb7wloyv.png

Unitedek, ha találkoznak: Manchester kontra West Ham, amelynek végkimenetele a napnál is világosabbnak kellene, hogy legyen. Igaz, a Tottenham-Wigan meccsre is ezt mondtuk, aztán kikaptak Peter Crouchék. Korábban már okozott meglepetést a londoni had az Old Traffordon, de valljuk be, erre most csekély az esélye. Sir Alex Ferguson csapatában Giggs és Nani is befért, elől pedig a Rooney-Berbatov kettős rohamozhatja Green kapuját. A United a Fulham elleni pontvesztést javítaná, az utolsó helyen álló Kalapácsosok viszont az egy ponttal is elégedettek lennének. Jó szurkolást kívánunk!

PREMIER LEAGUE, 3. FORDULÓ:
MANCHESTER UNITED - WEST HAM UNITED  3-0 (1-0)  - 2. fi. - ÉLŐ!
Manchester, Old Trafford, vezeti: Mark Clattenburg.
MU: Van der Sar - Evra, Vidics, OShea, Evans (Smalling, 74.) - Giggs, Nani, Scholes (Carrick, 74.), Fletcher - Berbatov (Owen, 74.), Rooney. Menedzser: Sir Alex Ferguson.
(kispad: Kuszczak, Smalling, Rafael, Carrick, Valencia, Owen, Hernández)
WEST HAM: Green - Gabbidon, Upson, Spector, Faubert (Barrera, 62.) - Ilunga, Dyer (Piquionne, 76.), Parker, Boa Morte (Stanislas,91.), Noble - C. Cole. Menedzser: Avram Grant.
(kispad: Stech, Da Costa, Barrera, Kovac, Stanislas, McCarthy, Piquionne)
Gólszerző: Rooney (33. - 11-esből), Nani (50.), Berbatov (69.)
Sárga lap: Noble (20.), Upson (58.)
Eddigi végeredmények:
Chelsea–Stoke 2–0 (Malouda 32., Drogba 77. – 11-esből), Blackpool–Fulham 2–2 (Pantsil 71. – öngól, Varney 76., ill. Zamora 35., Etuhu 87.), Tottenham–Wigan 0–1 (Rodallega 80.), Wolverhampton–Newcastle 1–1 (Ebanks-Blake 44., ill. Caroll 63.), Blackburn Rovers–Arsenal 1–2 (M. B. Diouf 27., ill. Walcott 20., Arsavin 52.)
2. félidő:
91. WHU-csere: Stanislas be, Boa Morte le.
Kettő perc a hosszabbítás.
82. Noble adott jó labdát Parkernek, aki átvette, ám 11 méterről, a jobbösszekötő helyéről mellé tekerte.
76. WHU-csere: Piquionne be, Dyer le.
74. Hármas MU-csere: Smalling be, Evans le, ill. Carrick be, Scholes le, ill. Owen be, Berbatov le.
69. GÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!! Nagy gól: Fletcher-OShea-Nani volt a labda útja, a portugál jobbról lágyan kapu elé ívelt, érkezett Berbatov és 5 méterről, félfordulattal a kapu közepébe küldte a labdát. K.O. 3-0!
http://kepkezelo.com/images/zc5y1l9ycoe8hr28q3mu.jpg
Tavalyi játéka után nehéz volt elhinni, hogy Rooney tizenhárom mérkőzésen keresztül egyszerűen el volt átkozva, nem tudta bevenni az ellenfelek kapuját. Az idei szezonban idáig két bajnoki találkozó van a háta mögött, így érhetően még nincs minden rendben az erőnlétével, amelyben a felkészülési szezon kihagyása is erősen közrejátszik.

A Vörös Ördögöknél eddig sem aggódtak az angol támadó miatt, de a társak természetesen örömmel nyugtázták, hogy Wayne megnyitotta a gólok sorát.

"Ez csak a harmadik meccsünk volt a szezonban, eddig kettőn játszott. A csatár az csatár, és a tavalyi éve után érthető, hogy szeretett volna feliratkozni a gólszerzők közé. Biztos vagyok benne, hogy mostantól fogva rendszeresen megzörgeti majd az ellenfelek hálóját" - mondta a büntetőt kiharcoló Ryan Giggs.

A mérkőzés legjobbjának választott Nani is örült Wayne áttörésének: "Fontos volt, hogy sikerült betalálnia. Olyan játékos, akinek szüksége van a gólokra. A mostani találat önbizalmat ad majd neki a következő mérkőzéseinkre."

A United menedzserét, Sir Alex Fergusont a továbbiakban is a játékosok teljesítményének egésze foglalkoztatja, de úgy gondolja, hogy a rendszeres játék segít majd a támadónak, hogy visszanyerje a legjobb formáját.

"A csatárok mindig gólt akarnak rúgni. Remekül értékesítette a büntetőt, de a teljesítményéről kellene beszélnünk. Játékra és meccsekre van szüksége. A mai kilencven perc csak a kezdet volt. Most a válogatottal is lesz pár találkozója, ami nagyon jót fog tenni neki az elkövetkezendő hetek nehéz feladati előtt."
Forrás: manutd.hu

 

Bezárult a bolt 

http://kepkezelo.com/images/65uxi2coflgur89gx9q6.png
A Vörös Ördögök eddig Chris Smallingot, Javier Hernandezt, Marnick Vermijlt és legutóbb a portugál támadót, Bebét igazolták le a nyár folyamán.

Sir Alex Ferguson már korábban kijelentette, hogy elégedett a játékosaival, most pedig Gill is megszólalt az ügyben, aki szerint szintén megfelelő játékosanyag áll rendelkezésre az új szezonban.

"Reményeink szerint megfelelő számú játékossal rendelkezünk, hogy minden fronton versenyben legyünk az idény hátralévő részében - mondta Gill. - Sosem vettünk idős sztárokat, a fiatal, tehetséges játékosok felé fordultunk mindig is, akik nálunk váltak a legjobbá. Ezt történt Cristiano Ronaldóval, Wayne Rooneyval, Andersonnal és Nanival is."

"Szerintünk Bebe is ebbe a kategóriába illik - tehát nem változott a politikánk. Ha viszont Sir Alex Ferguson úgy véli, kivételt kell tennünk, meg fogjuk tenni."
Forrás: manutd.hu

 

Szavazás

Ki volt a hónap legjobbja
Rooney
Hernandez
Berbatov
Nani
Scholes
Asztali nézet